Straalwerken stroobants


Zuiver vakmanschap voor straalwerken in heist-op-den-berg

 Contacteer ons

De beste afwerking

Op onze website heeft u al kunnen ontdekken dat Straalwerken Stroobants een breed scala aan diensten aanbiedt. Als het gaat om de perfecte afwerking, bent u bij ons aan het juiste adres. Na het zandstralen of luchtgommen van de oppervlakken, zorgen onze deskundige vakmensen voor een nauwgezette afwerking door middel van machinaal en handmatig fijn schuren. 

Hoe wordt er voor een goede afwerking gezorgd?

Voor de behandeling van houtoppervlakken streven we bij Straalwerken Stroobants naar het behoud van een natuurlijke uitstraling. Hiervoor gebruiken we een 2-componenten transparante vernis, die het hout beschermt terwijl het zijn oorspronkelijke look behoudt. Daarnaast bieden we ook de optie om een gewenste kleur 2-componenten olie toe te passen. Hierbij kan de klant een keuze maken uit afgewerkte massieve houtstalen, zodat het resultaat perfect aansluit bij hun persoonlijke voorkeuren.

We werken uitsluitend met de beste professionele producten om een hoogwaardige afwerking te garanderen. We hechten veel belang aan kwaliteit en duurzaamheid, en daarom selecteren we zorgvuldig de producten die we gebruiken voor het behandelen van het hout. Door te werken met professionele materialen kunnen we een langdurig resultaat bieden dat bestand is tegen slijtage en andere vormen van beschadiging.

Indien u ervoor kiest om de afwerking zelf uit te voeren, kunt u bij ons terecht voor de benodigde producten. We hebben een uitgebreide voorraad van de gebruikte producten, zodat u ze gemakkelijk kunt verkrijgen en zelf de gewenste afwerking kunt realiseren. Ons team staat klaar om u advies te geven over het juiste gebruik van de producten en om eventuele vragen te beantwoorden.